Snabbt och super gott fredagsmys! Går bra att använda kyckling eller köttfärs.
-
Enchiladas 500 g kycklingfilé/köttfärs 1 msk olja eller smör att steka i 1 påse Santa Maria Enchilada Spice Mix alt taco mix 3 dl riven ost 8 st Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Medium - Tärna och stek kycklingen/köttfärs
- Blanda i kryddmixen och hälften av osten. Häll hälften av såsen över kycklingen och låt småkoka i ett par minuter, tills kycklingen/köttfärsen är genomstekt.
- Fördela blandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg med skarven neråt i en ugnssäker form.
- Häll resten av såsen över rullarna och toppa med resten av osten. Gratinera i ugn, ca 10 minuter.
- Servera med sallad, cocktailtomater, guacamole, gräddfil ja allt som du vill ha till! Jag blandande i lite skivad jalapenjo. Lite starkt och gott =)
Kommentera