-
SÀtt ugnen pÄ 160 grader varmluft (175 vanlig). KlÀ tvÄ plÄtar med bakplÄtspapper.
-
Vispa Àgg och socker i en bunke tills du har en vit fluffig smet. Rör i citronskalen, saltet och bakpulvret. Sen ner med mjöl och hackade nötter. Rör ihop till en jÀmn deg.
-
Dela degen i fyra delar och rulla till lĂ€ngder som Ă€r nĂ€stan lika lĂ„nga som plĂ„ten. LĂ€gg över lĂ€ngderna pĂ„ plĂ„tarna. Platta till lite lĂ€tt och grĂ€dda i ca 15 minuter. Ta ut plĂ„ten och skĂ€r ca 1 â 2 cm breda sneda snitt i lĂ€ngden. VĂ€nd biscottikakorna och lĂ€gg dem en och en pĂ„ plĂ„ten, stĂ€ll in i ugnen igen och grĂ€dda i ca 10 â 15 minuter till eller tills dom fĂ„tt lite fin fĂ€rg. LĂ„t svalna helt och förvara i en tĂ€tsluten burk.
Kommentera