För 4 portioner
500 g kycklingfileer
1 st röd paprika
1 st purjolök
2-3 tsk curry
2 dl kycklingbuljong
3-4 dl grädde
2 st persikor, hela
1. Strimla kyckling, paprika och purjolök.
2. Fräs kycklingen i smör i en stor gryta, pudra över curryn och tillsätt paprika och purjolök. Häll på buljongen, koka upp och sjud 3-4 minuter. Skumma av om det behövs.
3. Tillsätt grädden, koka upp och sjud ett par minuter. Skär persikorna i klyftor och lägg ner i grytan.
Jag hade periksor på burk och hällde aldrig i dem i grytan utan hade dem bredvi tillsammans med cachewnötter och mango chutney. Det blev kanon gott!!! Lite som afrikana fast en liten twist på det hela ;)
2. Fräs kycklingen i smör i en stor gryta, pudra över curryn och tillsätt paprika och purjolök. Häll på buljongen, koka upp och sjud 3-4 minuter. Skumma av om det behövs.
3. Tillsätt grädden, koka upp och sjud ett par minuter. Skär persikorna i klyftor och lägg ner i grytan.
Jag hade periksor på burk och hällde aldrig i dem i grytan utan hade dem bredvi tillsammans med cachewnötter och mango chutney. Det blev kanon gott!!! Lite som afrikana fast en liten twist på det hela ;)

Kommentera