myTaste.se
Dessa blir sĂ„ saftiga och smarriga! För ett tips Ă€r att göra den dagen innan de ska Ă€tas för att de ska bli sĂ„dĂ€r saftiga och super goda! 

(null)

(null)
(null)
1 fĂ€rdig rulle grön marsipan 
1 fĂ€rdig rulle vit marsipan 
Jordgubbssylt 
5 dl grÀdde
LĂ€skigt godis 
Ögon av sockerkristyr (finns i bakhyllan pĂ„ vĂ€lsorterade ica butiker) 

Bred pÄ sylt nÀr kakan har svalnat och rulla ihop den.
 StĂ€ll in i kylen en stund sĂ„ den fĂ„r gĂ„ ihop lite.
 
Dela 8 bitar (det blir lite över men marsipanen rĂ€cker till 8 bakelser) 
och lĂ€gg dem i bullformar sĂ„ blir de enklare att lĂ€gga pĂ„ tallrikar sen. 

Spritsa grÀdde och spritsa sÄ det blir som en kon (lite bredare nertill och spetsigare uppÄt)

Ta tex en frukostskĂ„l som mall och skĂ€r ut 8 st runda marsipanlock. LĂ€gg dem försiktigt över varje bakelse och dekorera med valfrit godis. 

(null)

Jag dekorerade Ă€ven runtomkring med lĂ€skigt godis och chokladbollespindlar 
 


Kommentera

Publiceras ej