myTaste.se
Till Patrics favoriter hör min krämiga baconpaj! 


Pajskal:




Fyllning:

Skiva 2 paket bacon och stek tillsammans med skivade champinjoner. 

Blanda tillsammans med en påse riven ost och en förpackning tärnad fetaost. 

Häll blandningen i det förgräddade pajskalet. 

Äggstanning

Vispa lite lätt 4 ägg med 1 dl grädde och 2 dl mjölk. Häll även i 1 msk potatismjöl (detta binder stanningen) eftersom bacon och fetaost är salt behövs bara peppar. 

Häll stanningen över pajen och dekorera med tomatskivor och paprika. 

Gräddas i ugnen 225 grader ca 35 min. Titta så den fått fin färg och inte är rinnig i mitten. 

Färdig! Servera med en god sallad. 
Vill man kan man även ha i oliver och dekorera när den är färdig med parmaskinka. Gör små rosor och lägg ett basilika blad i varje blomma. 




Kommentera

Publiceras ej