En middag på 30 min som både känns lite lyxig och är super god!

Börja med att sätta på ugnen på 200 grader varmluft.
- 2 pkt fylld pasta (gärna med ost i)
Såsen:
- 1 burk krossade tomater av märket Mutti
- 2 vitlöksklyftor
- Olivolja
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk torkad mynta
- 1 msk torkad oregano
- 4 dl grädde
- 2-3 msk kalvfond
- 1/2 burk hackade soltorkade tomater
- 1 kruka färsk basilika
- 2 paket mozarella
- Bryn hackad vitlök snabbt i lite olivolja. Tillsätt tomatpurén. Bryn några minuter.
- Håll på de krossade tomaterna och koka i 10 min
- Häll på mynta, oregano, fond och grädde. Låt koka några minuter.
- Lägg den fyllda fastan i en ugnsfast form. Strö på de hackade soltorkade tomaterna och 1 st grovriven mozarella.
- Häll på tomatsåsen och rör om.
- Toppa med skivad mozarella.
- Gratinera i ugnen i 10 min med folie på.
- Efter 10 min ta bort folien och gratinera 10 min till för att få färg.
- Vid servering, strö på färsk basilika.
- Servera som den är eller med en fräsch grönsallad till. 😍
Kommentera